O nama
Zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo. Firma Simtex doo je nastala kao spoj trogeneracijskog rada sa tekstilom i modernog pristupa poslu.
Imamo znanje, iskustvo i opremu da proizvedemo i brendiramo širok spektar tekstilnih proizvoda i već 20 godina smo pouzdan partner najvećim firmama u Crnoj Gori.

Na ovom sajtu pokušaćemo da Vam prestavimo dio naše standardne ponude ali veliki dio našeg posla predstavljaju i proizvodi koji se u potpunosti rade po zahtjevu klijenta kako po pitanju materijala, kombinacija boja i modela. Sopstvena proizvodnja nam omogućava da Vam pružimo unikatne i kvalitetne proizvode.

Naš asortiman


Osnova našeg poslovanja je proizvodnja i vez na uniformama za razne oblasti poslovanja. U kontinuitetu unapređujemo naš asortiman proizvoda da bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata za kvalitetnom radnom i reklamnom odjećom.
Uporedo sa povećanjem asortimana uniformi radimo i na razvoju drugih oblasti. Proizvodi sa etno detaljima su takođe dio naše standardne ponude. Spajanjem etno motiva i modernih modela dobijamo fenomenalne i originalne proizvode.
Za naše klijente dizajniramo, proizvodimo i štampamo kavalitetne i originalne promotivne poklone za sve njihove aktivnosti.

POZOVITE NAS ili POŠALJITE UPIT za proizvodnju i štampu radnih i reklamnih uniformi. Uniforme proizvodimo za razne djelatnosti a prvenstveno za hotele, restorane, medicinu, zanate, trgovinu, obezbjeđenje i sport. Poručite odijela, pantalone, košulje, prsluke, bluze, kombinezone, majice, kape, kecelje, suknje, jakne, dresove, trenerke sve u vašim bojama i sa vašim logom.

DOBRODOŠLI!


Sa zadovoljstvom ćemo vas ugostiti i prestaviti našu ponudu. Naša proizvodnja i izložbeni salon se nalazi u Spužu naselje Grbe na 9 kilometara od Podgorice.
Radimo od ponedeljka do petka u terminu od 07.00 do 15.00.


Novosti

Kuvarska uniforma

Kuvarska uniforma

Material: pamuk 50%, polyester 50%
Bluza dvoredno kopčanje (drikeri). Blago strukirana, moderan dizajn. Bluzu krase dva paspula u dvije boje…

Opširnije
Pojas crnogorske nošnje

Pojas crnogorske nošnje

Replika pojasa sa crnogorske narodne nošnje.

Opširnije
Dječija muška košuljica

Dječija muška košuljica

Pamučna dječija muška košuljica sa diskretnim vezom. Veličine od 12mj-24mj.

Opširnije

Reference / Zadovoljni klijenti:Luštica bay, The Chedi hotel - Luštica Bay, Hotel Mediteran, Hotel Regent - Porto Montenegro, Porto Montenegro, Voco - Hotel, Vivid blue - hotel, Restoran - Spago, Restoran - Imanje Knjaz, Pupma - Luk Oil, Pupma - Petrol, Cosmetics marketi i parfimerije, Pomorski saobraćaj, Telekom Crne Gore, Crveni krst, Izviđači, Policija, Policijska Akademija, Olimijski komitet Crne Gore, Centralna banka Crne Gore, Skupština Crne Gore, Komunalne službe, Službe zaštite, Trgovinski marketi - Bis, Šahović, Jevrić, Slatka Kuća, Volvox, Asfalt - beton, Arming, KIC Budo Tomović i mnogi drugi...